Ένα βήμα πριν την Α1 ο Νηρέας Γέρακα. Κέρδισε τον ΟΦΗ στα πέναλτι. Την Τετάρτη η ρεβάνς

Υγρος Στιβος
Γραμματοσειρα

Ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α1 Υδατοσφαίρισης ο Νηρέας Γέρακα μετά την επικράτηση του επί  του ΟΦΗ στα πέναλτι με 3-0, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα των πλέι οφ στο κολυμβητήριο του Γέρακα.

 

Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει την Τετάρτη, 12 Ιουλίου στο Ηράκλειο Κρήτης από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί αν θα ακολουθήσει και τρίτος αγώνας στο Γέρακα. (15 Ιουλίου)Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης το αποτέλεσμα αναδείχθηκε ισόπαλο 7-7 με την γηπεδούχο ομάδα να χάνει τη νίκη σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα οπότε και ισοφάρισε η κρητική ομάδα με τον Φ. Βασιλάκη.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα

Οκτάλεπτα: 7-7 (2-3, 2-0, 2-2, 1-2)

Νηρέας Γέρακα: Γεωργακόπουλος Μάριος(1), Παπαδόπουλος Γρηγόρης, (2), Παπαδόπουλος Παύλος (1), Χατζηδάκης Γιώργος (1), Κυζιόρας Κωνσταντίνος (1), Νησανάκης Μιχάλης (1)

ΟΦΗ: Βασιλάκης Φανούριος (5), Γιγουρτάκης Άρης (1), Κλήμος Παναγιώτης (1) 

Διατητές: Μπιράκης, Μπουδραμής

Οι δηλωθέντες από τις δύο ομάδες στο φύλλο αγώνα

Νηρέας Γέρακα (Σπηλιόπουλος Κώστας) Δαβίλας Βασίλης, Χατζηδάκης Γιώργος, Παπαδόπουλος Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Παύλος, Μαυρεδάκης Έκτωρ, Νησανάκης Μιχάλης, Τσακιράκης Μάκης, Καφαντόλιας Βασίλης, Θεοδωρακόπουλος Μέμος, Γεωργακόπουλος Μάριος, Κυζιόρας Κωνσταντίνος, Πιερράκος Γιάννης, Παπαδόγιαννης Γιώργος, Γαϊτάνης Αλέξανδρος, Γιαννατσής Αντώνιος

ΟΦΗ (Βολτυράκης Μάκης) Τσαβολάκης Στυλιανός, Παπανικολάου Αλέξανδρος, Κόκκινος Νικόλαος, Ιερωνυμάκης Δημήτριος, Βασιλάκης Φανούριος, Κλάδος Νικόλαος, Σπυριδάκης Παναγιώτης, Κιακούρης Ορέστης, Λεονταράκης Εμμανουήλ, Κλήμος Παναγιώτης, Γιγουρτάκης Άρης, Σπαγουλάκης Γεώργιος, Καβουσάνος Βασίλειος, Βαλσάμος Ιωάννης

Ο άλλος ημιτελικός  των πλέι οφ έληξε με νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης  επί του Ν.Ο. Χανίων 11-4

Οκτάλεπτα: 3-1,1-1,2-0,5-2

Ο επαναληπτικός θα γίνει  στα Χανιά την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.