Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00 στο Δημαρχείο Ραφήνας, το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου. Στα προς συζήτηση θέματα, η αγορά οικοπέδου για ανέγερση μονάδας Λυκείου στο Πικέρμι καθώς και η μίσθωση πρόσθετου οικοπέδου για επέκταση του ήδη λειτουργούντος Λυκείου Πικερμίου. 

Add a comment

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβ. Παλλήνης

Λόγω έλλειψης απαρτίας στην προηγούμενη συνεδρίαση, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης, κ. Νίκος Παπανικολάου συγκαλεί εκ νέου, τα μέλη του, την Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης (παλαιό Δημαρχείο, Πλατεία Ελευθερίας) για να συσκεφθούν και να αποφασίσουν επί των εξής θεμάτων:  

Add a comment

Ρένα Δούρου, Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Λουκάς

Ο απολογισμός του 12ου Περιφερειακού Συνεδρίου με επίκεντρο την Ανατολική Αττική, αν έπρεπε να κωδικοποιηθεί και να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα του σε σχέση με την κυβερνητική πολιτική στην ευρύτερη περιοχή, θα άρχιζε και θα τελείωνε με το Δήμο Λαυρεωτικής! 

Add a comment

Λιμάνι Ραφήνας

Η ανυπαρξία σχεδιασμού επί 10ετίες έργων υποδομής στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας, με το λιμάνι και τις υποδομές της πόλης σχεδιασμένες την εποχή του '60 οδηγεί σε αδυναμία εξυπηρέτησης, επιβατών και πολιτών - κατοίκων και μετατρέπει την πόλη σε ένα απέραντο άναρχο υπαίθριο πάρκινγκ αυτοκινήτων για μήνες και τους «δρόμους» που συνδέουν το λιμάνι με κεντρικές οδικές αρτηρίες σε ακίνητα ποτάμια αυτοκινήτων. 

Add a comment

Τριάντα χρόνια συλλογικής δράσης συμπληρώνει φέτος ο Σύλλογος Κρητών Παλλήνης-Κάντζας- Γλυκών Νερών, «Το ΚΡΙ ΚΡΙ» και το γιορτάζει δεόντως! Διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με την παρουσίαση του έργου και των δράσεων που ανέπτυξε στην τριακονταετή πληθωρική και αξιόλογη πορεία του μέσω της οποίας, αναδείχθηκε, κυρίως , ο εθιμικός πολιτισμός της Μεγαλονήσου, η παράδοση της και η κουλτούρα των ανθρώπων της. 

Add a comment

Σειρά επεξεργασμένων προτάσεων κυρίως διεκδικητικού χαρακτήρα και εισηγήσεων επί στοχευμένων θεμάτων που χρήζουν αναθεώρησης ή αυξημένης υποστήριξης, θα καταθέσει στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Αττικής -το 12ο σε όλη τη χώρα- το forum των 13 Δημάρχων της περιοχής μας, αύριο, Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, ενώπιον του πρωθυπουργού κ. Αλ. Τσίπρα στην αίθουσα του Τεχνολογικού-Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...