Αρχίζουν σήμερα Δευτέρα πρωί οι πρώτες κατεδαφίσεις σπιτιών που έχουν χαρακτηριστεί «κόκκινα». Συγκεκριμένα θα κατεδαφιστούν αρχικά 4 σπίτια ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα.

Add a comment

Ως εξαιρετικά καθαρό και κατάλληλο για κολύμπι χαρακτηρίζουν το θαλασσινό νερό οκτώ (8) παραλιών του Δήμου Λαυρεωτικής ισάριθμα πιστοποιητικά ανάλυσης της εταιρείας "Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε." τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα με πρωτοβουλία της τοπικής Δημοτικής Αρχής. 

Add a comment

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίστηκε και χθες, Τρίτη, η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 

Add a comment

«Ό,τι καταστρέφει δάση και ακρογιάλια, ό,τι εκπροσωπεί κίνδυνο για τις ανθρώπινες ζωές θα ξηλωθεί. Είναι χρέος μας απέναντι στους νεκρούς μας. Μα πιο πολύ είναι χρέος μας απέναντι στους ζωντανούς, απέναντι στις επόμενες γενιές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας από το Λάυριο αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε με υπουργούς και άλλους θεσμικούς εκπροσώπους.

Add a comment

Αναφορά προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για για άμεση διερεύνηση καταγγελιών για παράνομες κατασχέσεις από Τραπεζικά Ιδρύματα των οικονομικών ενισχύσεων που δίνονται στους πυρόπληκτους, κατέθεσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Add a comment

Λόφος Λεβίδη Παλλήνης

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4), προβλέπεται, για σήμερα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Add a comment

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη 7 Αυγούστου 2018, Τρίτη, στις 11:30, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Θέμα της σύσκεψης οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. και η αντιμετώπιση των παρενεργειών τους.

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...