Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου έγινε τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 η πρώτη παρουσίαση στην Ανατολική Αττική του βιβλίου του τέως βουλευτή Αττικής, Θανάση Λεβέντη «Ξαναζώντας το παρελθόν με τον Μορφωτικό Σύλλογο Ελευσίνος 1957-1967», με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Παντελής Περιστέρης

Η τοπική κοινωνία δεν πρόκειται να ξαναδεί στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης τον άνθρωπο που ήταν σημείο αναφοράς τόσο για το αδαμάντινο του χαρακτήρα του, όσο για το αυθεντικό, αθώο χαμόγελο που σταθερά και αδιάλειπτα ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Το δυστύχημα έγινε στην διακλάδωση της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο και Ελευσίνα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες άλλων οδηγών, η γυναίκα προφανώς έκανε λάθος στην διαδρομή που ήθελε να ακολουθήσει και προσπάθησε τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα, και να διορθώσει το λάθος της. 

Την ανακατασκευή και αποκατάσταση τμημάτων 162 οδών στα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη συνολικού προϋπολογισμού 4,72 εκατ. ευρώ, θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν έγκρισης της εισήγησης του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Καραμέρου. 

Τρόπους αποτελεσματικής παρέμβασης υπέρ τεσσάρων συνδημοτών του που βρίσκονται ένα "βήμα" πριν τον πλειστηριασμό των κατοικιών τους, αναζητάει ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κ. Σωτήρης Μεθενίτης (δικηγόρος στο επάγγελμα) εκτός της νομικής υποστήριξης η οποία, ήδη, παρέχεται χωρίς καμία επιβάρυνση των κατόχων τους.

Δήμος Παλλήνης. Χριστούγεννα 2017

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Παλλήνης από την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018, επιμερισμένες στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου σε εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα. Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Δημοτικό Συμβούλιο Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Συνέρχεται σε δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 υπό την προεδρία του κ. Χρ. Δρίτσα, με 41 θέματα στην ημερήσια διάταξη της πρώτης συνεδρίασης και με ένα ειδικό θέμα, "ενημέρωση για ζητήματα Παιδείας" στη δεύτερη.

Περισσότερα Άρθρα...