Λεωφόρος Σπάτων

Σε νέα περιπέτεια μπαίνει η πολύπαθη Λεωφόρος Σπάτων μετά τη δοκιμασία που γνώρισε τη διετία 2013-2015 με την κατάρρευση της γέφυρας από τις πλημμύρες της 23ης Φεβρουαρίου 2013. 

Add a comment

Εφορία Παλλήνης

Δεύτερος κύκλος συγχωνεύσεων Εφοριών με απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Η πρώτη έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 με απόφαση του τότε γεν. γραμματέα της Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη, σήμερα, βουλευτή στο "Ποτάμι". 

Add a comment

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα περισσότερα καταστήματα στην Κεντρική Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη (ΟΚΑΑ) από νωρίς τo πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας. Σε ότι αφορά την κεντρική ιχθυαγορά στην Βαρβάκειο θα ανοίξει πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής και τα μαγαζιά θα μείνουν ανοικτά συνεχώς μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές. 

Add a comment

Π. Φώκαια. Καρναβάλι 2018

Με χρώματα, φαντασία και κέφι γιόρτασε και φέτος το Καρναβάλι ο Δήμος Σαρωνικού. Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, κάτοικοι και επισκέπτες διασκέδασαν στην μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση που διοργανώθηκε στην κεντρική Πλατεία της Παλαιάς Φώκαιας. 

Add a comment

Καλώς εχόντων και συμφωνούντος του Συνδικάτου που εσχάτως ...συνδιοικεί τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, τα λεωφορεία της γραμμής 324 (Ανθούσα-Παλλήνη-Κάντζα) θα επιδαψιλεύσουν την τιμή στους κατοίκους του οικισμού Πηγάδια Ανθούσας να προγραμματίζουν τις μετακινήσεις τους με αυτά, δίνοντας τέλος στους ποδαρόδρομους "άθλησης" των 8 τελευταίων μηνών! 

Add a comment

fb Άρτεμις

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε σήμερα, Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αρτεμις» που πραγματοποιούσε στις 7 το πρωί το δρομολόγιο από Λαύριο προς Κέα-Κύθνο-Σύρο-Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο. 

Add a comment

Πραγματοποιήθηκε την 21η Ιανουαρίου 2018, η 2η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτών Αττικής στον κινηματογράφο «Άρτεμις» στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Τα θέματα που απασχόλησαν τη Συνέλευση ήταν:  

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...