Αύριο, Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα λόγω κακοκαιρίας 24η χορευτική συνάντηση των τμημάτων χορού του Δήμου Παλλήνης. 

Add a comment

Το λαϊκό έθιμο του Κλήδονα αναβιώνει κι εφέτος ο Σύλλογος Κρητών Παλλήνης-Κάντζας-Γλυκών Νερών «Το Κρι-Κρι» στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης (οδός Λεονταρίου), το Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 με ώρα έναρξης 20:00. 

Add a comment

Κτήμα Καμπά

Όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο "Νεολόγος" την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 9 π.μ. συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) του υπουργείου Χωροταξίας και Περιβάλλοντος με αντικείμενο την έκδοση γνωμοδότησης επί του αιτήματος της εταιρείας, ¨Κάντζα Εμπορική Α.Ε." θυγατρικής της εταιρείας REDS Α.Ε. του Ομίλου Ελλάκτωρ Α.Ε. να της εγκριθεί άδεια πολεοδόμησης επιφάνειας 315 στρεμμάτων στην έκταση του παλιού οινοποιείου Καμπά στην Κάντζα. 

Add a comment

Ολοκληρώθηκε στο Δήμο Λαυρεωτικής η πρώτη για το 2018 διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε αδύναμους οικονομικά πολίτες, μέσω του Προγράμματος «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ (Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους), 

Add a comment

Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές εργασίες κατασκευής του Διοικητηρίου της Ανθούσας Δήμου Παλλήνης 2.200 τ.μ και προϋπολογισμού 2.500.000 € από πόρους της Περιφέρειας Αττικής. 

Add a comment

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:30 επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 24 στα Καλύβια, το "Σπίτι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σαρωνικού" υπό την χοροστασία του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυερωτικής κ. Νικόλαου. 

Add a comment

Ιδιαίτερη επιτυχία για 18η συνεχή χρονιά είχε το “18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής ΛΑΥΡΙΟ 2018” που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου « ΘΟΡΙΚΟΣ». 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...