Με τη συμμετοχή περίπου 500 συμπολιτών του από τις Δημοτικές Ενότητες Παιανίας και Γλυκών Νερών, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παιανίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αλλάζουμε Μαζί", Ισίδωρος Μάδης,

Add a comment

Ισίδωρος Μάδης

Την επανεκκίνηση της δημοτικής παράταξης που ηγείται αναγγέλλει αύριο, Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 ο Ισίδωρος Μάδης με στόχο την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Παιανίας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. 

Add a comment

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και για περίπου τρεις ώρες σημειώθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές της Αττικής και με την ίδια αιτία πρόκλησης: πτώσεις δέντρων στα καλώδια της ΔΕΗ. 

Add a comment

Ανακοινώθηκαν από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Παλλήνης, οι οριστικοί πίνακες βρεφών και νηπίων που εντάσσονται στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς του Δήμου. 

Add a comment

Αρχίζουν οι διαδικασίες για τον διορισμό στο Δημόσιο συγγενών θυμάτων αλλά και αναπήρων που υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική στις 23 και 24 Ιουλίου. 

Add a comment

Εθνικό Αστεροσκοπείο

«Ακραία η μετεωρολογική κατάσταση εκείνης της ημέρας σε σχέση με τον άνεμο και την θερμοκρασία» εξήγησε ο μετεωρολόγος ερευνητής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος μιλώντας για τα συμπεράσματα αναφορικά με την τραγωδία στο Μάτι. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...