Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου

Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλανδρίου σε συνεδρίαση που διήρκεσε περίπου πέντε ώρες, ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου κ. Σίμου Ρούσσου και ψήφισε υπέρ της θεσμοθέτησης της απλής αναλογικής. Υπέρ της συνθετικής τελικής πρότασης ψήφισαν 15 παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ Ανδρεόπουλου και του κ Νταβία.Καταψήφισαν 10 σύμβουλοι της παρατάξης του κ. Κουράση (ΝΔ) της κ Καρατζά (ΚΚΕ) και της ΛΑΕ που κατέθεσαν δικά τους ψηφίσματα. 

Add a comment

Πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο  Δήμο Κρωπίας άσκηση επιχειρησιακού σχεδιασμού σε περίπτωση σεισμού σε τοπικό επίπεδο, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ, εποπτευόμενος οργανισμός από Υπ.Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων)  με τη συνεργασία του Δήμου Κρωπίας.  

Add a comment

Δήμαρχος Παιανίας, Σπύρος Στάμου

Αιφνιδιαστική αναβολή της αποψινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Σπύρου Στάμου. Η αναβολή  επήλθε επί του …πεζοδρομίου και όχι με  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Add a comment

Δημ. Συμβούλιο Παιανίας

Με εγγεγραμμένα στην ημερήσια διάταξη 13 θέματα, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση αύριο, Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παιανίας στην αίθουσα συνεδριάσεων  του πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας επί της πλατείας Ζωοδ. Πηγής. 

Add a comment

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Δήμου Παλλήνης και επιμερίστηκαν οι ευθύνες με βάση το οργανοδιάγραμμα της Ν.Δ. 

Add a comment

Τα τελικά αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των 9 μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής γνωστοποίησε μέσω του συνταχθέντος πρακτικού, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος.Πρώτος στην κατάταξη, ο κ. Παναγιώτης Γαβριήλ με 557 σταυρούς και δεύτερος ο κ. Κεσσίδης Σάββας με 380.

Add a comment

Ζήτημα μείζονος πολιτικής και ηθικής σημασίας το οποίο ως ένα βαθμό αναδεικνύει το διαχρονικά ιδιότυπο τρόπο λειτουργίας του Δήμου Παλλήνης, ανέδειξε η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συζήτηση του Ισολογισμού του οικονομικού έτους 2012!Ειδικότερα: έξη χρόνια μετά το 2012, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να εισάγει στο Δ.Σ. τα οικονομικά στοιχεία "δούναι και λαβείν" που "καταγράφηκαν" κατά το έτος εκείνο, δίχως να ζητήσει έστω μια συγνώμη από τους Δημότες για την αδυναμία της να προστατέψει την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Παλλήνης.  

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...