Μαρία Αντωνιάδου

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντίστοιχων αναπληρωματικών μελών του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) που έγιναν στις 13, 14 και 15 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Add a comment

Περισσότεροι από 17.000 ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ καλούνται να ψηφίσουν την ερχόμενη εβδομάδα, από Τετάρτη 13 ως και Παρασκευή 15 Ιουνίου, για το νέο δεκαμελές ΔΣ του Ταμείου, το οποίο θα συμπληρωθεί με ένα ακόμη μέλος- εκπρόσωπο των εργοδοτών.

Add a comment

Νίκος Γρυλλάκης

Μια ακόμη απώλεια στη δημοσιογραφική οικογένεια. Απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου, ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης σε ηλικία 55 ετών.

Add a comment

Χωρίς τη συμμετοχή της Τηλέτυπος ΑΕ, υπό την ιδιοκτησία της οποίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 στο ΕΣΡ, η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων για τις 7 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ. 

Add a comment

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ και στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής πανελλαδικής κινητοποίησης που έχουν κηρύξει  ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη, 30 Μαΐου:

Add a comment

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών Αντένα,’Αλφα, Σκάι και Σταρ που ζητούσαν να παγώσει προσωρινά η προκήρυξη του επίμαχου διαγωνισμού για τη χορήγηση των 7 τηλεοπτικών αδειών.

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...