Επεκτείνονται από σήμερα, Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στις διαδρομές ΣΚΑ - Αεροδρόμιο και ΣΚΑ - Κορωπί μέχρι το σταθμό των Άνω Λιοσίων, εξυπηρετώντας κυρίως τους κατοίκους των Άνω Λιοσίων και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φυλής χωρίς μετεπιβίβαση στον προορισμό τους. (δείτε αναλυτικά σε πίνακες πως διαμορφώνονται πλέον τα καθημερινά δρομολόγια του Προαστιακού) 

Add a comment

Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, "δεν πρόκειται να λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου" καθώς άκαρπη απέβη η συνάντηση της αντιπροσωπείας ΚΕΔΕ, των Προεδρείων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ και της ΔΟΕ με τους υπουργούς Εξωτερικών Π. Σκουρλέτη, Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και την Αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Add a comment

Πεδίον Άρεως

"Την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Πεδίον του Άρεως" στην Αθήνα καταγγέλουν με διάβημα τους προς την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, οι πέντε Περιφερειακοί Σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" της Περιφέρειας Αττιικής. 

Add a comment

Ξεκινά, σήμερα, Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για υπαγωγή στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ) ρεύματος, με τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, ενώ θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. 

Add a comment

Στην προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τους εργαζόμενους των δημοτικών παιδικών σταθμών, την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, προχώρησε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς υπάρχουν ορισμένοι δήμοι που παρά τη σχετική απόφαση της ΚΕΔΕ, ανακοίνωσαν ότι την ημέρα εκείνη οι σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί. 

Add a comment

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, για τις ρυθμίσεις αποπληρωμής οφειλών δικαιούχων δανειοληπτών από ίδια κεφάλαια του καταργηθέντος ΟΕΚ. 

Add a comment

Τα στοιχεία, δείχνουν ότι φέτος, έτος πλήρους λειτουργίας του ηλεκτρονικού κομίστρου, η ζημιά θα υπερβεί τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ελαφρώς περιορισμένη σε σχέση με πέρυσι. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...