Μάνδρα Αττικής

Ένας χρόνος μετά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής από κοινού με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) διοργανώνουν αύριο, Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:30 π.μ. Ημερίδα με θέμα: «Κλιματική αλλαγή και ακραία φαινόμενα: ένας ανατροφοδοτούμενος κύκλος. Νέα δεδομένα ένα χρόνο μετά την καταστροφική πλημμύρα της Μάνδρας.» 

Add a comment

Με καθυστέρηση ολίγων μηνών επανέρχεται στο προσκήνιο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το πρόγραμμα Wi Fi 4eu. Απευθύνεται σε Δήμους ή ομάδες Δήμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με την ολοκλήρωση του θα παρέχεται δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους των Δήμων, όπως, πάρκα, πλατείες, δημόσια κτήρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας, μουσεία, κ.ά. 

Add a comment

Δ.Σ της ΚΕΔΕ

Την πεποίθηση πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει την ιστορική ευκαιρία αλλά και ευθύνη να διεκδικήσει την διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια του θεσμού μέσω της αποκέντρωσης πόρων και αρμοδιοτήτων, 

Add a comment

Αλ. Χαρίτσης

Την άποψη ότι οι δυνάμεις με τις οποίες φιλοδοξεί να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να έχουν ταυτόσημες απόψεις σε ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής όπως το Μακεδονικό και το προσφυγικό,

Add a comment

Στη Νέα Υόρκη παρευρέθηκε μετά από ονομαστική πρόσκληση του ΟΗΕ, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α) Γιώργος Ιωακειμίδης, προκειμένου να υπογράψει τη Διακήρυξη της Βενετίας από κοινού με εκπροσώπους της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας. 

Add a comment

Μελέτη πλημυρικού κινδύνου

Παρουσιάστηκε στους αιρετούς των 66 Δήμων Αττικής, η μελέτη διαχείρισης του πλημμυρικού κινδύνου την οποία συνέταξε ομάδα ερευνητών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την επιστημονική ευθύνη του καθηγητή, Ευθύμιου Λέκκα. 

Add a comment

Πάνος Σκουρλέτης

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ξεκαθάρισε ότι «εμείς θα μιλήσουμε αυτοδιοικητικά και θα σεβαστούμε τις τοπικές κοινωνίες.  

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...