Με την ψήφιση της πολιτικής απόφασης και την εκλογή της Πολιτικής Γραμματείας, έληξαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το νέο όργανο απαρτίζεται από τους εξής:
 
1. Αναγνωστοπούλου Σία
2. Βίτσας Δημήτρης
3. Βούτσης Νίκος
4. Γεροβασίλη Όλγα
5. Δούρου Ρένα
6. Δραγασάκης Γιάννης
7. Δρίτσας Θοδωρής
8. Θεοδωρακοπούλου Νατάσα
9. Καλαμαρά Έφη
10. Κνήτου Κατερίνα
11. Κοτσακάς Αντώνης
12. Λάμπρου Πάνος
13. Μπαλάφας Γιάννης
14. Μπαλτάς Αριστείδης
15. Παππάς Νίκος
16. Σβίγκου Ράνια
17. Σκορίνης Νίκος
18. Τζανακόπουλος Δημήτρης
19. Τσακαλώτος Ευκλείδης
20. Φίλης Νίκος
21. Χριστοδουλοπούλου Τασία
 
Στην Πολιτική Γραμματεία συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας και ο γραμματέας, Πάνος Σκουρλέτης
Add a comment

Ολομέλεια ΟΚΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 η Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.) μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Γεώργιου Βερνίκου. 

Add a comment

Σε οκτώ εκλογικές περιφέρειες διαιρείται ο νομός Αττικής και σε δύο ο νομός Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε, χθες, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Κλεισθένης 1» για τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση.

Add a comment

Την πρόταση της κυβέρνησης για την κατάτμηση μεγάλων εκλογικών περιφερειών, όπως η Β' Αθηνών και το υπόλοιπο της Αττικής, παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια της διακομματικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών. Τα πολιτικά κόμματα της Βουλής εκπροσωπήθηκαν ως εξής: 

Add a comment

Δίκτυο Ανανεωτικής Αριστεράς & Οικολογίας

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας αντιπροσωπειών του Δικτύου Ανανεωτικής Αριστεράς και Οικολογίας και της Σοσιαλιστικής Προοπτικής.

Add a comment

H πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης δεν θύμισε… Ισπανία, καθώς συγκέντρωσε μόλις 127 «ναι» σε σύνολο 280 βουλευτών. Η αποχώρηση του ΚΚΕ από τη διαδικασία (από την πρώτη ημέρα κι’ όλας) και η αποχή τριών ανεξάρτητων βουλευτών (Χάρη Θεοχάρη, Κατερίνας Παπακώστα, Νίκου Νικολόπουλου) συνέβαλε ώστε στον πίνακα των «ναι» να μην εμφανισθεί καν το άθροισμα των βουλευτών της αντιπολίτευσης (146). 

Add a comment

Χρ. Σπίρτζης, υπ. Υποδομών & Μεταφορών

Διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να μπούν νέα διόδια στην Βαρυμπόμπη και τον Άγιο Στέφανο, ούτε μετωπικά ούτε πλευρικά, έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Μιλώντας ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης σε εκδήλωση στο δημαρχείο του Δήμου Αχαρνών,  τους κάλεσε να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική καταγραφή των στοιχείων και των αυτοκινήτων τους ώστε να περνούν ελεύθερα όταν σε περίπου δύο χρονια από σήμερα τεθεί σε λειτουργία το νέο σύστημα του ηλεκτρονικού διοδίου. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...