Προς τον 11ο Συνεδριο της ιστορίας της οδεύει η ΝΔ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο στο χώρο του συνεδριακού κέντρου Μetropolitan Expo. «Ανοίγοντας» ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Κωστής Χατζηδάκης τις διαδικασίες, έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου με τον γραμματέα προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργο Στεργίου, όπου κατατέθηκε το γαλάζιο στίγμα.

Ομιλία εφ΄όλης της θεματικής ύλης του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από τον Χρήστο Σπίρτζη, στο Δημοτικό Θέατρο της Βάρης προς ένα πυκνό ακροατήριο, δεν θα το λέγαμε αμιγώς κομματικό, κάθε άλλο, δεδομένοιυ ότι ένας σημαντικός αριθμός πολιτών  δεν προέρχονταν από τις κομματικές οργανώσεις του Σύριζα αλλά από ετερόκλητες επαγγελματικές τάξεις, ...πλειοδοτούσαν οι επιστημονικές ιδιότητες που ... "στεγάζονται" στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. 

Ο λαβύρινθος της ελληνικής δημόσιας διοίκησης είναι παροιμιώδης. Από αυτό το στρεβλό μοντέλο δεν εξαιρούνται φυσικά ούτε οι ανεξάρτητες αρχές: δαιδαλώδεις νόμοι, «θολές» αρμοδιότητες και παλαιές πελατειακές λογικές συνθέτουν το απαρχαιωμένο σύστημα λειτουργίας των συγκεκριμένων δομών. 

Φ. Γεννηματά & Στ. Θεοδωράκης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Ν. Ανδρουλάκη, σήμερα, Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017, ο Γ. Μανιάτης δήλωσε πως έχουν αγωνιστεί από κοινού με τον Ν. Ανδρουλάκη για την συγκρότηση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς και υπογράμμισε πως επιβάλλεται να συμπορευτούν όλοι με τη νέα γενιά. Σε κοινή τους ανακοίνωση, κάλεσαν τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν το όραμα για την πολιτική ανανέωση της παράταξης και του πολιτικού συστήματος.

Πολιτική εκδήλωση ειδικού ενδιαφέροντος γιατί ως ένα βαθμό θα περιέχει και ενημέρωση επί εκκρεμοτήτων που "υποθάλπτονται" επί μια τριακονταετία και άνω, την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης (Αττιδος 7, Βάρη) με ομιλητή τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη. 

Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός Υποδομών & Μεταφορών

Επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί από την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρτζης με επικεντρωμένο το ενδιαφέρον του σε θέματα που αφορούν στις υποδομές, στις συνδυασμένες μεταφορές, στα εμπορευματικά κέντρα, στην ανάπτυξη των σιδηροδρομικών υποδομών, καθώς και στην λειτουργία και την ασφάλεια τους. 

Με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, Νίκο Αλιβιζάτο, επικοινώνησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ζητώντας του να αναβληθούν κατά μια εβδομάδα οι εκλογές της προσεχούς Κυριακής, εξαιτίας της πρωτοφανούς τραγωδίας στη δυτική Αττική, κάτι το οποίο φαίνεται να μην δέχθηκε η πλευρά της κυρίας Γεννηματά. 

Περισσότερα Άρθρα...