Γιώργος Παπανδρέου

Εξωτερική πολιτική δεν γίνεται χωρίς σχέδιο και γνώση, ενταγμένη στην άσκηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρ. πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΚΙΔΗΣΟ και με αφορμή τις εξελίξεις για το ζήτημα των Σκοπίων.  Add a comment

1η δημοσκόπηση του 2018

Τον προβληματισμό των Ελλήνων πολιτών για την πορεία της οικονομίας της χώρας μας στη νέα χρονιά - αν και με κάποιες «αχτίδες» αισιοδοξίας - αποτυπώνει η πρώτη για το 2018 πανελλαδική δημοσκόπηση της Ρυlse RC για το έγκριτο site, www.bankingnews.gr

Add a comment

Τα γραφεία της ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που βρίσκονται σε κτίριο της στοάς Φέξη επί της οδού Πατησίων 14 στον 8ο όροφο, εκπλειστηριάζονται για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιοκτήτη τους, ύψους 100.000 ευρώ. 

Add a comment

Γιώργος Παπανδρέου

«Το εγχείρημα έχει ρίζες στην κοινωνία, διαμορφώθηκε μια σημαντική δυναμική», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στη διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Add a comment

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναθέτει στους τομεάρχες την πλήρη χαρτογράφηση των προβλημάτων της Περιφέρειας. 

Add a comment

Αλέξης Τσίπρας

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της συνταγματικά κατοχυρωμένης κυβερνητικής θητείας, επανέλαβε σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Add a comment

Το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου, σύμφωνα με απόφαση του Πολιτικού του Συμβουλίου που συνεδρίασε για πρώτη φορά το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. 
Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...