Πρώτη η Φ. Γεννηματά και στη Ανατολική Αττική με ποσοστό 34,41% έναντι 20,74% του Ν. Ανδρουλάκη

Πολιτικη
Γραμματοσειρα

Πλησίασαν τους 8.000 οι πολίτες των 13 Δήμων της Ανατολικής Αττικής που συμμετείχαν στην χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στο νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς. Ο αριθμός προσέλευσης με πολιτικό υπολογισμό και σε σχέση πάντα με τον μέσο όρο της προσέλευσης σε άλλες περιοχές της χώρας είναι ελαφρώς μικρότερος.


Επί 7.957 εγκύρων ψηφοδελτίων, η κ. Φ. Γεννηματά βγήκε πρώτη στην Ανατολική Αττική με 2.738 ψηφοδέλτια και ποσοστό 34,41%, έναντι 1.650 ψηφοδελτίων με ποσοστό 20,74% του κ. Ν. Ανδρουλάκη που κατέλαβε τη 2η θέση. Η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την προσεχή Κυριακή με τις δύο αυτές υποψηφιότητες.

Ο μεγαλύτερος αριθμός ψήφων για την κ. Φ. Γεννηματά, καταγράφηκε στη Βούλα (199) και στην ίδια πόλη ο κ. Στ. Θεοδωράκης "έσπασε" το "κοντέρ" του με 222 ψήφους. Το "ρεκόρ" του κ. Ν. Ανδρουλάκη καταγράφηκε στην Παλλήνη με 157 ψήφους, με πρώτη -στην ίδια δημοτική ενότητα- την κ. Φ. Γεννηματά με 221 ψήφους.

Ακολουθούν οπι πίνακες με τα εκλογικά αποτελέσματα στους 13 Δήμους της Ανατολικής Αττικής.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.