Εισπρακτικές εταιρείες

Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου προβλέπεται στη σχετική απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή να έχει ολοκληρωθεί το έργο της ομάδας εργασίας για τη βελτίωση του ν. 3758/2009 «Εταιρείες Ενημέρωσης Οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις και άλλες διατάξεις». 

Add a comment

Handelsblatt

Πηγή, Deutsche Welle: Τον μακρύ δρόμο που καλείται να διανύσει η Ελλάδα μετά την επικείμενη εκπνοή του τρίτου προγράμματος προσαρμογής προκειμένου να επιστρέψει με επιτυχία στις διεθνείς αγορές, επικαλείται σε σχόλιό της η Handelsblatt. 

 

Add a comment

Τέλος προθεσμίας σήμερα τα μεσάνυχτα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων με εξαίρεση τους φορολογούμενους που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και όσοι ανήκουν στις Δ.Ο.Υ Παλλήνης και Ελευσίνας για τους οποίους η υποχρέωση υποβολής, παρατάθηκε ως τις 30η Οκτωβρίου 2018.  

Add a comment

Εμπόδιο για την οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα αποτελεί η μαζική φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times. 

Add a comment

Το «πάγωμα» των πλειστηριασμών για τον νομό Αττικής συμφώνησαν το υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης με τους συμβολαιογράφους και τις τράπεζες. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι πλειστηριασμοί αναβάλλονται για διάστημα περίπου 3 μηνών ενδεχομένως και μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...