Το 6ο πολυκατάστημα της Praktiker Hellas στο λεκανοπέδιο Αττικής πρόκειται να λειτουργήσει σύντομα στην Ανθούσα στις κτιριακές εγκαταστάσεις που επί σειρά ετών και μέχρι το 2012,  λειτουργούσε υπό την ευθύνη της εταιρείας Rota Α.Ε. το εκθεσιακό κέντρο Expo Athens. 

Add a comment

Ανθοκομική Έκθεση

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελλήνων Ανθοπαραγωγών διοργανώνεται την Τετάρτη, 11 Οκτωβίου 2017, ώρα 12:00 από τον Αγροτικό Ανθοπαραγωγικό Συνεταιρισμό Αθηνών εντός της Κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών. (είσοδος της Ανθέων 21, Άνω Πατήσια, ΑΘΗΝΑ, τηλ. 210 2584680)

Add a comment

H εταιρεία DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments Sicar (“Diorama” ή “Fund”), ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την τέταρτη επένδυση του Fund: την εξαγορά της εταιρείας Κ.Δ.ΑΔΑΜ Γραφικές Τέχνες Α.Β.Ε.Ε. (“Adam Pack” ή “Εταιρεία”). Μετά την εξαγορά, η Diorama θα προβεί σε περαιτέρω αύξηση κεφαλαίου της Εταιρείας. 

Add a comment

Με μεγάλο αριθμό εκθετών εκπροσωπήθηκε εφέτος η Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2017 (18-20 Μαρτίου) μεταξύ των οποίων, πολλοί παραγωγοί κρασιού καθώς και προϊόντων του πρωτογενούς τομέα της Αττικής. Σημαντική κρίνεται και η παρουσία των Δήμων των Μεσογείων, Κορωπίου, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού και Σπάτων στη Διεθνή Έκθεση που με δικά τους περίπτερα πρόβαλαν τα προϊόντα των περιοχών τους.   Add a comment

Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης

Στην ιδιοκτησία του Ομίλου εταιρειών "Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π." περιήλθε το ακίνητο επί της λεωφ. Μαραθώνος Γέρακας) στο οποίο, αρχικά, στεγάζονταν τα σούπερ μάρκετ Carrefοur - "Μαρινόπουλος" και τους λίγους τελευταίους μήνες, ο όμιλος Σκλαβενίτης. Το συγκεκριμένο ακίνητο μαζί με τρία ακόμη σε διαφορετικά σημεία του λεκανοπεδίου συνολικής επιφάνειας 87 χλμ, αγοράστηκαν από την "Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π." αντί 71 εκατ. € εκμισθώθηκαν σε εταιρείες του ομίλου Σκλαβενίτη για διάρκεια 25 ετών. 

Add a comment

Την ανάγκη αξιοποίησης «του σημαντικότερου συγκριτικού πλεονεκτήματος του τόπου, της ελληνικής γης» ώστε να δοθεί ώθηση στην οικονομία, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια χαιρετισμού που απηύθυνε κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της Apivita στο Μαρκόπουλο Ανατολικής Αττικής. 

Add a comment

Την υπογραφή συμφωνίας εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρεία "ΖΑΡΑ ΕΛΛΑΣ Ανώνυμη Εμπορική Εταρεία Ειδών Ένδυσης & Υποδήσεως"  με το εμπορικό σήμα "ZARA”, ανακοίνωσε η REDS Α.Ε. 

Add a comment