Αιμιλία Ριμπά

Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 20127, η εκπαιδευτικός, Αιμιλία Θ. Ριμπά, διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ανθούσας. Κατευθυνόμενη με το αυτοκίνητο της το οποίο, η ίδια οδηγούσε προς τη Δουκίσσης Πλακεντίας λίγο μετά τις 8 π.μ., για ανεξακρίβωτο λόγο, το όχημα εξετράπη της πορείας του στο ύψος του καταστήματος "Everest" και έπεσε σε κολώνα επί πεζοδρομίου. 

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, κ. Πέτρου Φιλίππου δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 τα Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων Ανατολικής Αττικής. Η απόφαση ελήφθη εξ αιτίας της επιδείνωσης του καιρού και της εμφάνισης ακραίων φαινομένων. 

Ολοκληρώθηκε η φάση των εργασιών άμεσων παρεμβάσεων και συντηρήσεων στο Ειδικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας («Νταού Πεντέλης»). Εκτελέστηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο και την τοιχοποιία του σχολείου, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού των σχαρών ομβρίων υδάτων, του βαψίματος περιφράξεων κι εξωτερικού μέρους των κτιρίων δημοτικού, νηπιαγωγείου και γραφείων, βαψίματος γυμναστηρίου, αρχικής συντήρησης υφιστάμενης παιδικής χαράς και τοποθέτησης ιδιοκατασκευής (μάλιστα από συγκεκριμένο γονέα) τραπεζιών δραστηριοτήτων στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού.

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.