Ολοκληρώθηκε η φάση των εργασιών άμεσων παρεμβάσεων και συντηρήσεων στο Ειδικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας («Νταού Πεντέλης»). Εκτελέστηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο και την τοιχοποιία του σχολείου, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού των σχαρών ομβρίων υδάτων, του βαψίματος περιφράξεων κι εξωτερικού μέρους των κτιρίων δημοτικού, νηπιαγωγείου και γραφείων, βαψίματος γυμναστηρίου, αρχικής συντήρησης υφιστάμενης παιδικής χαράς και τοποθέτησης ιδιοκατασκευής (μάλιστα από συγκεκριμένο γονέα) τραπεζιών δραστηριοτήτων στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού.

Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο

Την Κυριακή 24 /9/2017 και ώρα 6:30 το απόγευμα στην Υπαίθρια Ανταλλακτική Παιδική Βιβλιοθήκη της Παλλήνης (Πλατεία Ελευθερίας), θα πραγματοποιηθούν αναγνώσεις από το βιβλίο «Ουφ! Οι απίθανες ιστορίες του Άρη» του Χρήστου Μπουλώτη, Εκδ. Πατάκη – Ανάγνωση: Χρυσούλα Ζωγράφου, Νίκη Κατοπόδη, Σταυρούλα Μπιρμπάκου, Ειρήνη Ραϊσάκη, Υπατία Σκαπινακη, Βιβή Τσαντή.

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό αρχίζει αύριο, Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, η νέα εκπαιδευτική περίοδος στα 28 Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.  Η τελετή και τα …καλωσορίσματα δεν θα γίνουν την ίδια ώρα σε όλα τα Σχολεία. Συμβουλευθείτε τον πίνακα που ακολουθεί για να βρίσκεται το παιδί σας την σωστή ώρα στη …θέση του. 

Ξεκινάει αύριο, Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, η νέα εκπαιδευτική περίοδος για τα 21 Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Παιανίας. Επειδή η τελετή και τα …καλωσορίσματα δεν θα γίνουν την ίδια ώρα σε όλα τα Σχολεία, συμβουλευθείτε τον πίνακα που ακολουθεί για να βρίσκεται το παιδί σας την σωστή ώρα στη …θέση του. 

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.