Γ. Σωφρόνης, Δήμαρχος Σαρωνικού: Απαράδεκτη η αύξηση της τιμής στα απορρίμματα

Απορριμματα
Γραμματοσειρα

Στους αντιδρώντες κατά του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. για την απόφαση του να αυξήσει την τιμή ανά τόνο των εισαγόμενων στο ΧΥΤΑ Φυλής απορριμμάτων και ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης.  

Χαρακτηρίζει την απόφαση, "ακατανόητη και απαράδεκτη" και δεσμεύεται ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να μετακινήσει την προκύπτουσα αύξηση ύψους 11,36% στους Δημότες.

Η ανακοίνωση του κ. Γ. Σωφρόνη

«Μου προξενεί κατάπληξη η σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ , που αποφάσισε την αύξηση κατά 11,36% της προσωρινής τιμής της εισφοράς των ΟΤΑ.

Αν εφαρμοστεί η απόφαση αυτή, θα επιβαρυνθούν σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις όλης της Αττικής.

Ενώ ακυρώνεται στην πράξη η προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι οι Δήμοι να κρατήσουμε σε χαμηλό ύψος , τα ανταποδοτικά τέλη.

Για μένα προσωπικά αυτή η απόφαση είναι ακατανόητη κι απαράδεκτη. Όσοι την έλαβαν προφανώς ζουν σε άλλο κόσμο.

Θα ζητήσω από την Περιφερειάρχη Αττικής, την κα Δούρου, να "προσγειώσει" στην πραγματικότητα τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ που πήραν αυτή την παράλογη απόφαση.

Σε κάθε όμως περίπτωση δεσμεύομαι προσωπικά ότι ως Δήμος δεν θα μετακυλήσουμε στους κατοίκους μας το νέο αυτό "χαράτσι", αλλά και δεν θα υποβαθμίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον τομέα της καθαριότητας».

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.