Κυριοτερες Ειδησεις

Για ακόμα μία χρονιά, το Φεστιβάλ θα είναι το μεγάλο αθηναϊκό ραντεβού για τους λάτρεις του χορού. Οι φίλοι της Τέχνης  μπορούν να δουν καλλιτέχνες και παραστάσεις που πρωτοστατούν στην παγκόσμια χορευτική σκηνή. Κοινή γραμμή των παραστάσεων είναι η κινησιολογία που διευρύνεται πέρα από τα γνωστά όρια.

Add a comment

Διεθνής Ημέρα Μουσείων

Πολιτισμος

Tο Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Διεθνή Ημέρα Μουσείων (International Museum Day). 

Add a comment

Εξαιρετική ευκαιρία ν' αποκτήσετε ένα πολύ καλό έργο σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή και παράλληλα να βοηθήσετε το σύλλογο Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής στο υψηλού επιπέδου έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία 

Add a comment

ΘΕΑΤΡΟ. "Υπήρξα με δύναμη κι αίσθημα"

Θεατρο

Το Κέντρο ΓΕΝΑΘΛΟΝ ανεβάζει σε θεατρική παράσταση το έργο που δημιουργήθηκε στο Εργαστήρι Θεατρικής Γραφής & Παράστασης ενηλίκωνμε θέμα τη «γυναικεία ψυχή» με τη φροντίδα της Ιουλίας Μπαλάσκα και τη συμβολή της Εύης Κουλαμά "Υπήρξα με δύναμη κι αίσθημα* .

Add a comment

Κουιντέτο εγχόρδων Κ.Ο.Α. “Quintarco”

Τεχνες

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 18:00, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για μια συναυλία μουσικής δωματίου, στο πλαίσιο του ετήσιου κύκλου εκδηλώσεων της Ορχήστρας «Μουσικοί περίπατοι στα μουσεία». Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη.

Add a comment

Ποιός αμφιβάλει ότι η ζωή του ανθρώπου είναι ένα καλειδοσκόπιο γεμάτο εικόνες και χρώματα που επηρεάζουν, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο τη διάθεση, τα συναισθήματα και κάποιες φορές επιλογές της καθημερινότητας; 

Add a comment
Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.