Κυριοτερες Ειδησεις

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κρωπίας-ΝΠΔΔ Σφηττός "ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2018" πλήθη μουσικόφιλων συγκεντρώθηκαν, χθες, Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στο Δημοτικό ανοιχτό θέατρο της πλ.Δεξαμενής στο Κορωπί,

Add a comment

Ημερολόγιο επιλεγμένων εκδηλώσεων της εβδομάδας 2 μέχρι 7 Ιουλίου 2018 

Add a comment

Μία ακόμη θετική έκπληξη από το τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γαργηττός» Γέρακα. Παρουσιάζει το Σάββατο, 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, τον Πλούτο του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία-διδασκαλία, Νίκου Παπαδέα. 

Add a comment

Ηλέκτρα (Ειρήνη Παππά)

Φεστιβαλ

Το 8ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (8th Athens Open Air Film Festival), σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου (Athens & Epidaurus Festival), διοργανώνει μία ξεχωριστή προβολή: 

Add a comment

Σφήττεια 2018/Δήμος Κρωπίας

Πολιτισμος

Αρχίζουν την Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018, οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κρωπίας –ΝΠΔΔ Στητός υπό την επωνυμία «ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2018». Οι εκδηλώσεις φέτος, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κιούση, αφιερώνονται στο εθελοντικό κίνημα του Δήμου Κρωπίας και χωρίζονται σε δύο περιόδους.  

Add a comment

Ocean's 8

Σινεμα

Οι νέες επιλογές της εβδομάδας στον κινηματογράφο υπόσχονται δράση, αγωνία και πλούσιες δραματικές στιγμές. Δείτε ποιές ... θα δείτε! 

Add a comment
Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.