Μία ακόμη θετική έκπληξη από το τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γαργηττός» Γέρακα. Παρουσιάζει το Σάββατο, 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, τον Πλούτο του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία-διδασκαλία, Νίκου Παπαδέα. 

Add a comment

Θεατρικές παραστάσεις από ερασιτεχνικά θεατρικά Εργαστήρια Δήμων της Αττικής φιλοξενεί από τις 16 έως και τις 30 Ιουνίου το Δημοτικό Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Νάξου και Σταυράκη, Αγ.Ι.Ρέντης) στο πλαίσιο του 11ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής με συνδιοργανωτή για δεύτερη χρονιά την Περιφέρεια Αττικής.  

Add a comment

ΘΕΑΤΡΟ. "Υπήρξα με δύναμη κι αίσθημα"

Το Κέντρο ΓΕΝΑΘΛΟΝ ανεβάζει σε θεατρική παράσταση το έργο που δημιουργήθηκε στο Εργαστήρι Θεατρικής Γραφής & Παράστασης ενηλίκωνμε θέμα τη «γυναικεία ψυχή» με τη φροντίδα της Ιουλίας Μπαλάσκα και τη συμβολή της Εύης Κουλαμά "Υπήρξα με δύναμη κι αίσθημα* .

Add a comment

"Η Κυρά της Ρω" / Φωτεινή Μπαξεβάνη

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη θεατρική παράσταση, "Η Κυρά της Ρω" με πρωταγωνίστρια την εξαιρετική ηθοποιό (συμπολίτισα μας) Φωτεινή Μπαξεβάνη θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι του καλού θεάτρου στο "Οινοποιείο Πέτρου" Παλλήνης σε μία και μόνο παράσταση, το Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 και ώρα 20:30 με τιμή εισιτηρίου 12 € 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.