Μακέτα του έργου στο Κτήμα Καμπά

Με ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων (ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εγκρίθηκε η πολεοδόμηση του Κτήματος Καμπά και επί της ουσίας, κλείνει ένα κεφάλαιο 11 χρόνια μετά την εκκίνηση του. 

Add a comment

Κτήμα Καμπά

Την τεχνική υποστήριξη της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών ζήτησε το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων & Αμφισβητήσεων (ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να διαμορφώσει άποψη και να συνθέσει απόφαση ως προς τα νέα κυκλοφοριακά δεδομένα που θα προκύψουν με την ολοκλήρωση κατασκευής του Εμπορικού Κέντρου στα 315 στρέμματα γης του πάλαι ποτέ Κτήματος Καμπά στην Κάντζα Παλλήνης. 

Add a comment

Διεκόπη λόγω προχωρημένου της ώρας η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) του υπουργείου Χωροταξίας και Περιβάλλοντος με αντικείμενο συζήτησης το αίτημα της εταιρείας, «Κάντζα Εμπορική Α.Ε.» θυγατρικής της εταιρείας REDS Α.Ε. του Ομίλου Ελλάκτωρ Α.Ε. για έκδοση (γνωμοδότηση) άδειας πολεοδόμησης του Κτήματος Καμπά.  

Add a comment

Κτήμα Καμπά

Όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο "Νεολόγος" την Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 9 π.μ. συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) του υπουργείου Χωροταξίας και Περιβάλλοντος με αντικείμενο την έκδοση γνωμοδότησης επί του αιτήματος της εταιρείας, ¨Κάντζα Εμπορική Α.Ε." θυγατρικής της εταιρείας REDS Α.Ε. του Ομίλου Ελλάκτωρ Α.Ε. να της εγκριθεί άδεια πολεοδόμησης επιφάνειας 315 στρεμμάτων στην έκταση του παλιού οινοποιείου Καμπά στην Κάντζα. 

Add a comment

Περισσότερα Άρθρα...

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.