Αύριο, Τρίτη, 4 Ιουλίου συζητoύνται στο Δημοτικό Συμβούλιο οι προτάσεις του Δήμου Παλλήνης για το "Κτήμα Καμπά"

Κτημα Καμπα
Γραμματοσειρα

Συζητείται αύριο, Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο πρώην Δημαρχείο Παλλήνης (πλατεία Ελευυθερίας) το ζήτημα συνεργασίας του Δήμου Παλλήνης με τη REDS στη βάση ενός πλαισίου αμοιβαίας αποδοχής όπως αυτό προσδιορίστηκε μέσω ενός κύκλου διεργασιών από τους εκπροσώπους της εταιρείας και τα 4 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που συνθέτουν την επιτροπή διαπραγμάτευσης.

 

Στην συνεδρίαση θα τεθούν υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου οι προτάσεις της  επιτροπής του Δήμου σε απάντηση των προτάσεων της εταιρείοας REDS.

Η αυριανή συνεδρίαση γίνεται σε συνέχεια της συνεδρίασης της 20ης Ιουνίου 2017 στην οποία η δημοτική αρχή είχε τοποθετήσει το θέμα του Κτήματος Καμπά στην 33η θέση της ημερήσιας διάταξης, προκαλώντας τις δικαιολογημένες αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης, μεγάλου αριθμού δημοτών και παράλληλα την αυστηρή κριτική του "Ν" προς την οποία ο κύριος δήμαρχος, αντέδρασε, εμφανώς, εκνευρισμένος.

Τελικά, το θέμα αποσύρθηκε από την ημέρησια διάταξη με το "επιχείρημα" ότι "την τελευταία στιγμή εντοπίστηκε έγγραφο του παρελθόντος με προτάσεις της εταιρείας, το οποίο έπρεπε να τεθεί υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου..." 

 

 

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον «Νεολόγο» και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Παρακαλούμε, να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.

Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Αν επιθυμείτε να έχετε δωρεάν στην οθόνη σας τις ειδήσεις που δημοσιεύει ο "Νεολόγος", συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία και πατήστε ΕΓΓΡΑΦΗ.