Με αξιόλογες προσθήκες αθλητών, ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα ανδρών του Α.Ο. Παλλήνη

Με οδηγό την περσινή επιτυχία (κατάκτηση 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας) και με προπονητή τον Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο, η ανδρική ομάδα Βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνη, ξεκίνησε, χθες, Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017 τον κύκλο προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

 

Η ομάδα ανδρών με τους αθλητές που συμμετείχαν στην περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αποχώρησαν τρεις , ήρθαν πέντε

Το δυναμικό της ομάδας συγκροτείται από μια αξιόλογη μίξη του “παλιού” και του “καινούργιου” στοιχείο που θα βοηθήσει την τεχνική ηγεσία να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο με συνεκτικά χαρακτηριστικά.

Αποχωρήσεις

Ο Αλέξανδρος Αριστόπουλος θα αγωνίζεται πλέον με την ομάδα του Φοίβου Μελισσίων, ο Δημήτρης Ψάρρης αποδεσμεύτηκε ενώ ο Χρήστος Κουλοχέρης –παίκτης με πολυετή παρουσία στον Σύλλογο- θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο με την ομάδα της ΑΕΚ.

Ανανεώσεις

Όλοι οι παίκτες της περσινής ομάδας (πλην των προαναφερόμενων) ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Σύλλογο, ο οποίος καταφέρνει έτσι να εδραιώσει έναν κορμό αξιόλογων αθλητών.

Ειδικότερα:

Τάσος Αντωνάκης, ο οποίος είναι και αρχηγός της ομάδας και από τους πιο «παλιούς».

Δημήτρης Τσικάτος, ο οποίος για 5η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει στον Α.Ο Παλλήνη.

Φερνάντο Μπιλλήρης και Κωνσταντίνος Μήττας, αμφότεροι για 4η συνεχόμενη περίοδο θα αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας,

Γιώργος Χριστόπουλος για 3η χρονιά ανανέωσε την συνεργασία με την ομάδα και τέλος,

οι περσινοί …γνώριμοι, Λυκούργος Ρούσης, Αλέξανδρος Μπούρας, Χριστόφορος Χριστοφίδης και Κωνσταντίνος Κοντοδήμας, άπαντες στις …θέσεις τους και με διάθεση να συνεισφέρουν στους φετινούς στόχους της ομάδας.

Μετεγγραφές

Παναγιώτης Αδαμόπουλος: με παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία από το 2014-2015 με τον ΠΑΟ και την τελευταία διετία 2015-2017 με την ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας.

Διονύσης Λυκούρεσης: Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στον Α.Ο. Παλλήνη μετά την διετία 2015¬2017 παρουσίας του στην Α1 Εθνική Κατηγορία με την ομάδα της Νέα Περάμου η Κύζικος.  Και οι δύο κεντρικοί είναι από τις σημαντικές προσθήκες στην ομάδα και με την εμπειρία τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στους στόχους της ομάδας.

Γιώργος Παπασιδέρης: Προερχόμενος από την ομάδα του Μαρκόπουλου

Γιάννης Τοκάνης: Αγωνιζόμενος πέρσι με την ομάδα του Πανερυθραικού ως ακραίος

Μάριος Μανούκος: Μετά από μια αποχή 2 ετών και αγωνιζόμενος την Λαμία, ο Μάριος επιστρέφει στην Αθήνα

Η ομάδα φέτος θα συνεργαστεί με την στατιστικολόγο Ζωή Κοσμόγλου. Συνεργάστηκε μέχρι σήμερα με τις ομάδες: Α.Ο Μαρκόπουλου, Ιωνικός Α.Σ, ΑΠΣ Ν. Πέραμος η Κύζικος.  Επίσης ήταν βοηθός προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης καθιστών.

Τέλος, την αποκλειστική εκγύμναση του ανδρικού τμήματος θα την έχει ο κ. Δημήτρης Διαμαντάρας, πρώην πρωταθλητής και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου στο άλμα εις μήκος με ατομικό ρεκόρ 8.12μ

Διετέλεσε: γυμναστής στον Αθλητικό Όμιλο Κάλλιστος από το 2013 και στην γυναικεία ομάδα Γ.Σ. Ηρακλής Κηφισιάς την διετία 2014/2016 όπου το 2015 έφτασε στο F4 του κυπέλλου Ελλάδας.  Επίσης, ήταν γυμναστής στις ομάδες γυναικών βόλεϊ : Νίκης Αμαρουσίου και Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.

Το ρόστερ της ομάδας ανδρών του Α.Ο. Παλλήνη όπως έχει διαμορφωθεί

Πασαδόροι: Ρούσης Λυκούργος, Χριστόπουλος Γιώργος

Ακραίοι: Μήττας Κωνσταντίνος, Μπιλλήρης Φερνάντο, Τοκάνης Γιάννης

Διαγώνιοι: Παπασιδέρης Γιώργος, Τσικάτος Δημήτρης

Κεντρικοί: Αδαμόπουλος Πάνος, Κοντοδήμας Κωνσταντίνος, Λυκούρερης Διονύσης,  Χριστοφίδης Χριστόφορος

Λίμπερο: Αντωνάκης Τάσος, Μανούκος Μάριος, Μπούρας Αλέξανδρος

Προπονητής: Αλεξανδρόπουλος Μιχάλης

Στατιστικολόγος: Κοσμόγλου Ζωή

Γυμναστής: Διαμαντάρας Δημήτρης

Φυσικοθεραπευτής: Λεβαντής Κώστας

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας έγινε χθες, Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου.