Αναβλήθηκε για την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 η γενική συνέλευση της “Ελλάκτωρ”

Tην αναβολή της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της Ελλάκτωρ για τις 25 Ιουλίου θα προτείνει ο Λεωνίδας Μπόμπολας μετά από αίτημα πολλών μετόχων. 

Φωτογραφία: Οι βασικοί μέτοχοι της “Ελλάκτωρ” σε παλιές καλές …εποχές!

Όπως αναφέρει ο κ. Μπόμπολας σε γραπτή του δήλωση:

«Λάβαμε γνώση διαφόρων αιτημάτων μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ στην οποία κατέχω σημαντικό ποσοστό μετοχών με κύριο αίτημα να αναβληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2018, ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος για την ενημέρωσή τους.

Σεβόμενος την επιθυμία των μετόχων, θα προτείνω την αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης επί του συνόλου των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, για την 25η Ιουλίου 2018».

Αντίστοιχη επιστολή εστάλη στο Χρηματιστήριο από την εταιρεία Pemanoaro LTD συμφερόντων των αδερφών Καλλιτσάντση:

Λάβαμε γνώση διαφόρων αιτημάτων μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ στην οποία κατέχουμε σημαντικό ποσοστό μετοχών με κύριο αίτημα να αναβληθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2018, ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος για την ενημέρωσή τους.

Σεβόμενοι την επιθυμία των μετόχων, θα προτείνουμε την αναβολή της συζήτησης και λήψης απόφασης επί του συνόλου των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, για την 25η Ιουλίου 2018.”