(Δωρεάν) Σεμινάριο Δημοσιογραφίας 15 ωρών. Έναρξη 7 Μαρτίου 2017 στο Γέρακα

Δωρεάν σεμινάριο Δημοσιογραφίας, υπό τον τίτλο, «Μορφές και Τεχνικές Σύνταξης Κειμένου» διάρκειας 15 ωρών , διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γέρακα, «Η ΠΗΓΗ» στο πλαίσιο των προγραμματισμένων για το 2017 πολιτιστικών και επιμορφωτικών δράσεων του. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου «ΠΗΓΗ» Έβρου 25, Γέρακας, 

 

Θα διαρκέσει πέντε (5) εβδομάδες από τρεις ώρες ο κάθε κύκλος και μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν, ενήλικοι και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Παλλήνης.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν έντυπες σημειώσεις περιεκτικής αναφοράς στη θεματική ύλη του Σεμιναρίου και με το πέρας του προγράμματος, Βεβαιώσεις Παρακολούθησης του Σεμιναρίου.

• Εισηγητής/συντονιστής Σεμιναρίου: Ανδρέας Χατζηνικολάου, μέλος της ΕΣΗΕΑ και της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων. Εκδότης της εφημερίδας «Νεολόγος».» Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Κέντρων Δια Βίου Μάθησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων.

Έναρξη Σεμιναρίου: Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, ώρα 19:00

Δηλώσεις συμμετοχής με υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στα γραφεία του Συλλόγου «ΠΗΓΗ» (οδός Έβρου 25, Γέρακας) τηλ.: επικ.: 6944.31.03.39 και 210 66 12 707

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής: Τρίτη 2 Μαρτίου 2017

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία υποβολής της αίτησης