Η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη στην Παλλήνη για το νέο βιβλίο της

Το νέο βιβλίο της “Θα ξανάρθουν τα Χελιδόνια” παρουσιάζουν σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. οι Εκδόσεις Καλέντη και τα Βιβλιοπωλεία «Παιδεία & Γνώση» στο κατάστημα της Αθηνάς Παλλάδος 17 και Βυζαντίου στην Παλλήνη.Η συγγραφέας έχει καταξιωθεί μέσω του διαχρονικού έργου της και εύλογα κάθε νέα συγγραφική εργασία που φέρει την υπογραφή της προκαλεί το ενδιαφέρον των βιβλιόφιλων.

Το βιβλίο της υπό τον εύγλωττο τίτλο “Θα ξανάρθουν τα Χελιδόνια” έτυχε θερμής υποδοχής από κριτικούς και κοινό και υπό την «σκέπη» αυτής της αξιολογικής καταγραφής, η σημερινή εκδήλωση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κατά συνέπεια, η σημερινή εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Δημήτρη και Νίκο Μπούζα -συνεχιστές του έργου ενός εξαιρετικού βιβλιόφιλου και ιδιαίτερα αγαπητού στην πόλη, του Διονύση Μπούζα- αναμένεται να έχει την επιτυχία που της αξίζει.

Το βιβλίο της πολυγραφότατης Αλκυόνης Παπαδάκη με υψηλή επίγνωση αλλά και με τη σοφία της συγκατάβασης, ξεδιπλώνει τους ήρωες και το πεπρωμένο τους σαν το μίτο της Αριάδνης και όπως πάντα, οδηγεί σε μια φωτεινή διέξοδο, θυμίζοντας ενθαρρυντικά πως αργά-γρήγορα, “Τα χελιδόνια θα ξανάρθουν”.