Ληστεία στην Eurobank Παλλήνης. Ο δράστης αποχώρησε έχοντας υπό ομηρία πελάτισσα της Τράπεζας

Ληστεία νωρίς το πρωί στο κατάστημα της Eurobank Παλλήνης, επί της οδού Λεωφ. Μαραθώνος 52 με δράστη, ημεδαπό, ηλικίας, περίπου 35 ετών και με την υποστήριξη συνεργού του ο οποίος τον περίμενε επί μηχανής scooter έξω από την Τράπεζα. Ο δράστης, φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ με μαύρα γυαλιά και με θράσος υψηλού για τον ίδιο, ρίσκου, περίμενε υπομονετικά στην σειρά του για να εξυπηρετηθεί από το ταμείο της Τράπεζας κι όταν βρέθηκε ενώπιον της υπαλλήλου, ακολουθεί σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο εξής, χαμηλόφωνος διάλογος.

Δράστης: ληστεία, δώσε μου τα χρήματα που έχεις στο ταμείο και μην τολμήσεις να κινηθείς γιατί σου την φύτεψα….

Ταμίας: έντρομη, βγάζει μια δεσμίδα χαρτονομίσματα από το συρτάρι του ταμείου και επιχειρεί να του τη δώσει….

Δράστης: αφήνει αστραπιαία ένα περίστροφο επάνω στο γκισέ και της λέει «…όλα.»

Ταμίας: ….όλα, όλα τα θέλετε;

Δράστης: όλα και γρήγορα!

Ο δράστης πήρε τα χαρτονομίσματα, λίγα περισσότερα από 15.000 € και με αστραπιαία ταχύτητα αναγκάζει υπό την απειλή του όπλου, γυναίκα που περίμενε τη σειρά της για να εξυπηρετηθεί, να μπει μπροστά του και προειδοποιώντας ότι θα την σκοτώσει αν υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση από στελέχη ή πελάτες της Τράπεζας, βγήκε εκτός Τράπεζας με τη γυναίκα υπό ομηρία.

Εκεί, την ελευθέρωσε και επιβιβαζόμενος στη μηχανή scooter που οδηγούσε ο συνεργός του χάθηκαν στους παράδρομους της Λεωφ. Μαραθώνος εν μέσω πυκνής κυκλοφοριακής κίνησης δεδομένου ότι την ώρα εκείνη λειτουργούσε η λαϊκή αγορά επί της οδού Ελευθ. Βενιζέλου –τέμνεται με τη Λεωφ. Μαραθώνος-.

Των ανακρίσεων της ληστείας, επιλήφθηκε αρχικά το Τμήμα Ασφαλείας Παλλήνης και στην συνέχεια, η αρμόδια υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής.