Μία ακόμη παράδοση γραμμής επεξεργασίας απορριμμάτων από την Masias Recycling Hellenic

Μία ακόμη γραμμή επεξεργασίας σύμμεικτων οικιακών/δημοτικών απορριμμάτων παρέδωσε στον ΧΥΤΥ (Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων) Αμαλιάδας, τον Δεκέμβριο 2016 για λογαριασμό της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε., η Masias Recycling Hellenic (Σύμπραξη των εταιρειών Medwaste Hellenic – Παλλήνη Αθήνα και Masias Recycling S.L. – Iσπανία.)

Η συγκεκριμένη γραμμή επεξεργασίας έχει δυναμικότητα επεξεργασίας 20,0 τόνων ανά ώρα, δημοτικών απορριμμάτων και αποτελείται από περιστροφικό κινητό κόσκινο μηχανικής προδιαλογής (80 mm) και εναλλακτικά ραφιναρίας compost (20 mm) και μονάδας χειροδιαλογής και ανάκτησης αξιοποιήσιμων υλικών, με κεκλιμένη ταινία τροφοδοσίας και οριζόντια ταινία με χοάνες/σταθμούς διαλογής σε οικίσκο.

Στο συγκεκριμένο έργο, εκτός από την εμπορική συνεργασία/εκπροσώπηση, η MEDWASTE HELLENIC ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛ.ΚΑΚΑΔΙΑΡΗΣ, παρείχε επιπλέον στην Ισπανική εταιρεία MASIAS RECYCLING SL και Τεχνική Υποστήριξη για την εγκατάσταση και συναρμολόγηση των γραμμών και μηχανημάτων επεξεργασίας, με την διάθεση υλικοτεχνικής υποδομής, μηχανημάτων έργου, εργαλείων και υλικών και εξειδικευμένου προσωπικού συναρμολογητών – εφαρμοστών.

Η MEDWASTE HELLENIC ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛ.ΚΑΚΑΔΙΑΡΗΣ  (ο κ. Γ. Κακαδιάρης είναι συμπολίτης μας) επιπρόσθετα, παρείχε και συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης έργου.