«Οι Θρησκείες και οι φορείς τους» ήταν το θέμα της 2ης διάλεξης της Μαρίας Ευθυμίου στην Παλλήνη

Μαρία Ευθυμίου. Μαθήματα Ιστορίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 2η Διάλεξη Παγκόσμιας Ιστορίας, το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του “Οινοποιείου Πέτρου” Παλλήνης με αντικείμενο αναφοράς στις Θρσηκείες και τους φορείς τους. Η διάλεξη ήταν ενταγμένη στον κύκλο ομιλιών που γίνεται κάθε Δευτέρα βράδυ από το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

 

Ομιλήτρια στο σύνολο των διαλέξεων είναι η κ. Μαρία Ευθυμίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολλές διακρίσεις για το επιστημονικό έργο της και την επιλογή της να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάλογες προσκλήσεις που της γίνονται, δεδομένου ότι ταξιδεύει τα επτά τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα αναπτύσσοντας με ιδιαίτερα συγκροτημένο τρόπο, ενδιαφέροντα θεματικά πεδία της παγκόσμιας ιστορίας.

Σημειώνεται –…και καλά θα κάνετε να το σημειώσετε κι εσείς για να μη το ξεχάσετε- ότι η 3η διάλεξη θα γίνει την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Οινοποιείο Πέτρου και αποτελεί συνέχεια της 2η διάλεξης με θέμα: «Οι Θρησκείες και οι φορείς τους»

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, μέχρι και τις 2 Ιουνίου 2014 (εξαιρούνται: Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου, Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου και Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου).

Ώρες διαλέξεων: 18:00-21:00. Η διάλεξ