Πέντε ληστείες απόψε στην Αττική. Παλλήνη, Χολαργό, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Βαρυμπόμπη

Πέντε ληστείες, συμπεριλαμβανομένης αυτής στην Eurobank Παλλήνης στην οποία κατ΄αποκλειστικότητα αναφέρθηκε λίγες ώρες νωρίτερα ο “Νεολόγος”, σημειώθηκαν απόψε στην Αττική, ενώ στη μια από αυτές, στη Μεταμόρφωση, οι δράστες αποχωρώντας πυροβόλησαν στον αέρα. Ειδικότερα:

Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι στην Τράπεζα της Παλλήνης Eurobank. (Λεωφ. Μαραθώνος 52) Ο δράστης υπό την απειλή όπλου απέσπασε περίπου 15.000 € και παίρνοντας μαζί του ως όμηρο μια γυναίκα πελάτισσα της Τράπεζας εξήλθε του καταστήματος και επιβιβαζόμενος μοτοσικλέτας εξαφανίστηκαν στους παράδρομους της Λεωφ. Μαραθώνος. (Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ)

Η δεύτερη ληστεία έγινε στις 16:30 σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη. Δύο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου και αφού τον χτύπησαν του απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Στις 20:30 στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι σημειώθηκε η τρίτη ληστεία. Δύο ένοπλοι με κουκούλες λήστεψαν το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» παίρνοντας άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 20:50 στην οδό Φαβιέρου στη Μεταμόρφωση, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στο πολυκατάστημα «Πλαίσιο». Αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και αμέσως μετά βγήκαν έξω και επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και εξαφανίστηκαν!

Η πέμπτη ληστεία σημειώθηκε, στις 21:30, στο σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης, στον Χολαργό. Δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με την απειλή όπλου, απέσπασαν χρήματα από τα ταμεία και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.