Πρεμιέρα στην Α1 βόλεϊ με προβλήματα σε εξέλιξη!

Ενα πρωτάθλημα με προβλήματα που εμφανίστηκαν πριν αυτό ξεκινήσει θα είναι η διοργάνωση βόλεϊ της Α1 ανδρών που θα σηκώσει… αυλαία αύριο. Δηλώσεις για αποχώρηση ομάδας από τη διοργάνωση και απόλυση προπονητή είναι μόνο δύο από αυτά που συνέβησαν ελάχιστες ώρες πριν από την έναρξη. 


Και στη φετινή διοργάνωση οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ. Λίγες ημέρες, όμως, πριν από την έναρξη, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης απέλυσε τον Χόρχε Ελγκέτα και τον Φρέντι Μπρουκς (προπονητής και βοηθός, αντίστοιχα), οι οποίοι «πλήρωσαν» τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου της Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θέλουν να επανέλθουν στον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδος, απέκτησαν αρκετούς νέους παίκτες, με κορυφαίο τον Γερμανό κεντρικό Μάρκους Μπέμπε.

Σχεδόν στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται ο Φοίνικας, ο Παμβοχαϊκός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα της Σύρου απέκτησε πολλούς καλούς παίκτες, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Αγνωστο παρέμενε, μέχρι αργά το απόγευμα, εάν η Παναχαϊκή θα καταφέρει να αγωνιστεί με πλήρη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος της Πάτρας κατέθεσε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά πρέπει να πληρώσει και κάποια παράβολα.

Ο Παναθηναϊκός, χάρη στην οικονομική βοήθεια των φίλων του, θα αγωνιστεί στην Α1. Θα έχει ως έδρα το κλειστό στο Μετς και στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Η πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί σε τρεις δόσεις. Αύριο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Εθνικού με την Παναχαϊκή και την Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια:

16.30: Φοίνικας – Νίκη Αιγινίου, 17.00: Παναθηναϊκός – Εθνικός Αλ., 18.00: ΠΑΟΚ – Κηφισιά, Ηρακλής Χαλκίδας – Ηρακλής.

Θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τη συνάντηση του Παμβοχαϊκού με τον Ολυμπιακό (18.00).