Δέκα ακίνητα του δημοσίου εντός των ορίων Δήμου Παλλήνης στην λίστα “προς πιθανή αξιοποίηση”

Δέκα ακίνητα ευρισκόμενα εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Παλλήνης συγκαταλέγονται στα 3.151 ακίνητα του δημοσίου που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών με την ένδειξη ότι διατίθενται προς “πιθανή αξιοποίηση”.

Τα ακίνητα που συμβαίνει να βρίσκονται στην περιοχή μας, είναι:

  • Το σύνολο της έκτασης που στεγάζεται το Αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ, επί της λεωφόρου Ανθούσας -σωστά διαβάζετε, περί αυτής της έκτασης πρόκειται-
  • Το κτίριο που στεγάζει την Εφορία Παλλήνης με όλη την περιβάλλουσα έκταση
  • Τα τρία Χ.Ε.Υ. Α.Κ που βρίσκονται στο Γέρακα, στην Κάντζα και παραπλεύρως του Προαστιακού Σταθμού επί της λεωφ. Μαραθώνος.-για τα Χ.Ε.Υ. Α.Κ. όπως και για την Εφορία Παλλήνης είχε αναφερθεί εκτενώς ο “Ν” τον περασμένο Δεκέμβριο-
  • Πέντε ακίνητα στα οποία είναι εγκατεστημένο το ΙΦΕΤ -Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας- στο 18ο χλ, της Λεωφόρου Μαραθώνος, στην περιοχή Βακαλόπουλο. Στο ένα υπάρχει δομημένη επιφάνεια 5.160 τ.μ. και τα υπόλοιπα τέσσερα είναι εκτάσεις γης 8.511 τ.μ.

Στα 3.151 ακίνητα, συμπεριλαμβάνονται και τα κτιριακά συγκροτήματα της ΕΡΤ επί της λεωφόρου Μεσογείων καθώς και εκτάσεις γης ιδιοκτησίας του Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα.