Ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Παιανίας, Σταύρος Θανάσης ανήγγειλε υποψηφιότητα Δημάρχου

Την διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Παιανίας ανήγγειλε ενώπιον πλήθους συμπολιτών του, ο Δημοτικός Σύμβουλος και έως πριν λίγο καιρό Αντιδήμαρχος του Δήμου, κ. Σταύρος Θανάσης.(Ντούλιος) Η αναγγελία της υποψηφιότητάς του έγινε παράλληλα με την ανακοίνωση της ίδρυσης δημοτικής παράταξης υπό τον τίτλο, “Νέα Δημοτική Κίνηση Παιανίας-Γλυκών Νερών” και τη δήλωση του κ. Στ. Θανάση ότι «ο αγώνας για την ενημέρωση των συμπολιτών μας σε σχέση με τους προγραμματικούς στόχους και τα οράματα μας για το Δήμο, ξεκινάει από σήμερα με την πίστη όλων μας ότι το βράδυ των εκλογών θα έχει στεφθεί από επιτυχία.»

Ο κ. Σταύρος Θανάσης (γαμπρός του επί οκταετία Δημάρχου Δήμου Γλυκών Νερών, κ. Μ. Κατσούλη) προέρχεται από την Δημοτική Ενότητα Γλυκών Νερών, έχει μακρά αυτοδιοικητική εμπειρία (από το 1998) και επί θητειών, Γιώργου Σιώκου (2007) και Δημήτρη Δάβαρη,(2011) διετέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος.

Τη νέα δημοτική παράταξη, πλαισιώνουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που σχετικά πρόσφατα αποχώρησαν από τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Σπ. Στάμου με προεξέχοντα τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας και Αντιδήμαρχο εν συνεχεία, κ. Αρτέμη Βαγιωνάκη, άτομο με ιδιαίτερη αποδοχή στην τοπική κοινωνία.

Η αποχώρηση της συγκεκριμένης ομάδας αιρετών από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Παιανίας, έχει προκαλέσει σοβαρό ρήγμα στο εσωτερικό της, οι παρενέργειες του οποίου θα δυσκολέψουν στους εναπομείναντες έξη μήνες, την άσκηση διοίκησης του Δημάρχου κ. Σπ. Στάμου.