fbpx

Π. Μερτύρης: η παράταξη μας θα οδηγήσει το Δήμο Παλλήνης στη μεγάλη αλλαγή που προσβλέπουν οι πολίτες

Παναγιώτης Μερτύρης

Μήνυμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη, οριοθετεί το βαθμό εκλογικής ετοιμότητας της παράταξης που ηγείται και παράλληλα εκφράζει την πεποίθηση ότι η επόμενη ημέρα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Παλλήνης θα σηματοδοτήσει την αλλαγή την οποία προσδοκούν οι πολίτες μετά την οκτάχρονη παρουσία του κ. Α. Ζούτσου στην εξουσία.

Ακολουθεί το μήνυμα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Παλλήνης

Παναγιώτης Μερτύρης, υποψήφιος Δήμαρχος

“Η παράταξη μας ενεργεί πολιτικά ως κύρια Αντιπολίτευση στον Δήμο μας, με συνέχεια και συνέπεια στις εξαγγελίες της, αδιάλειπτα σε βάθος χρόνου, αντιμετωπίζοντας και αναδεικνύοντας τα μεγάλα προβλήματα που η διοίκηση Ζούτσου έχει συσσωρεύσει στον Δήμο μας, τόσο μέσα στο δημοτικό Συμβούλιο, όσο και έξω στη κοινωνία.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση μακρά προεκλογική περίοδο, γιατί αυτό θα αποδιοργάνωνε ακόμη περισσότερο τις ήδη αποσυντονισμένες υπηρεσίες του Δήμου.

Μας ενδιαφέρουν πρώτιστα οι σωστά παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους Συμπολίτες μας.

Ήδη θα σας έχει γίνει αντιληπτή η «προεκλογική φανφαρονία» του κ. Ζούτσου και των συνεργατών του.

Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω πως ο κύριος όγκος των στελεχών που μας εμπιστεύτηκαν, είναι σταθερά στο πλευρό μας παρά τις άκαρπες προσπάθειες ορισμένων «Κύκλων» περί δημιουργίας αντιθέτων εντυπώσεων.

Μπορώ μάλιστα να σας πληροφορήσω πως στην Παράταξη μας προστρέχουν και άλλοι επιφανείς συμπολίτες μας, προκειμένου να διαμορφωθεί μια μεγάλη και ισχυρή δύναμη Πολιτών με Ανεξαρτησία σκέψης και με Αυτοδιοικητικούς προσανατολισμούς και μόνο, προκειμένου να επιτύχουμε το ευρύτερο κοινό καλό.

Θεωρώ πως οι αποφάσεις των Συμπολιτών μας για ΑΛΛΑΓΗ στην διοίκηση του Δήμου μας, είναι βαθιά εντυπωμένη στη συνείδηση τους και με τη ψήφο τους τον Μάϊο του 19, θα υλοποιήσουν ακριβώς αυτό.

Εμείς από μεριά μας στη τρέχουσα περίοδο, καταγράφοντας τις εμπειρίες που αποκτήσαμε μέσα στην πενταετία, προετοιμαζόμαστε ταξινομώντας και αξιολογώντας την γνώση, ώστε να φανούμε ΑΝΤΑΞΙΟΙ στις προσδοκίες των Συνδημοτών μας, την επόμενη μέρα που θα πρέπει να αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου.

Με συνέπεια και σεβασμό προς όλους
Παν. Μερτύρης.

Επικ. Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Παλλήνης.