Το Δ.Σ Παλλήνης ενέκρινε αύξηση της αντιμισθίας της αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης

Την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης να αυξηθεί κατά 43,6% η αντιμισθία της αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Κ. Ζινέλη,  καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η παράταξη της αντιπολίτευσης, «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας.»  

Η απόφαση ψηφίστηκε μόνο από την παράταξη του Δημάρχου κ. Α. Ζούτσου και στις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, η Δημοτική Αρχή απέφυγε να απαντήσει.

Το περιεχόμενο της καταγγελίας

«Πρόκληση  στη νοημοσύνη του μέσου δημότη του Δήμου μας που  παλεύει για την επιβίωση του ήταν η χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  για την αναπροσαρμογή της αντιμισθίας της αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Κ. Ζινέλη από 500 ευρώ σε  718 ευρώ μηνιαίως (αύξηση 43,6%).

Αύξηση που δεν τεκμηριώνεται με κανένα τρόπο και είναι προκλητική στη σημερινή οικονομική συγκυρία λόγω της πλήρους κατάρρευσης των εσόδων  της επιχείρησης από αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα ( λόγω covid19 ) και της  κάλυψης των λειτουργικών εξόδων  της επιχείρησης σχεδόν στο  100% από την πλουσιοπάροχη επιχορήγηση του Δήμου (1.561.000 ευρώ) που σημειωτέον  είναι  και η μεγαλύτερη στην  Ελλάδα και αυξάνεται κάθε χρόνο.

Με τέτοιες ενέργειες και πρακτικές  φαίνεται πολύ  καθαρά και η λογική του κ. Δημάρχου στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος που αποσκοπεί στο βόλεμα των συμβούλων του σε διάφορες έμμισθες θέσεις  αλλά και η υποκρισία του όταν η αντιπολίτευση  επισημαίνει και στηλιτεύει παρόμοια περιστατικά που είναι αντίθετα στην κοινή λογική.»