Αν θέλετε να μάθετε πως τα χρώματα επηρεάζουν τον ψυχικό σας κόσμο πάτε ν΄ακούσετε τον ζωγράφο & δάσκαλο, Τ.Καραδήμα

Ποιός αμφιβάλει ότι η ζωή του ανθρώπου είναι ένα καλειδοσκόπιο γεμάτο εικόνες και χρώματα που επηρεάζουν, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο τη διάθεση, τα συναισθήματα και κάποιες φορές επιλογές της καθημερινότητας; 

 

Όλοι λίγο πολύ έχουν διαμορφωμένη μέσα τους αυτή την αίσθηση χωρίς ίσως ποτέ να ψάξουν σε βάθος τα γιατί και τα πως!

Ευκαιρία λοιπόν να το …τολμήσετε τώρα, δεδομένου ότι, αφορμή υπάρχει! Γενεσιουργός της, ένας εξαίρετος καλλιτέχνης που τη ζωή του την ανάλωσε στα χρώματα μετατρέποντας τα σε τέχνη και τα μυστικά της σε διδασκαλία και καθοδήγηση αμύητων και μυημένων!

Πρόκειται για τον Τάσο Καραδήμα, καταξιωμένο ζωγράφο με εξαιρετικής πληρότητας εικαστικές δημιουργίες στο ιστορικό του, ο οποίος επίλεξε να μιλήσει γι αυτό που ξέρει καλά, πάρα πολύ καλά.”Τα χρώματα και πως επηρεάζουν τον ψυχικό μας κόσμο.” 

Η ομιλία του,  παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, θα γίνει στο στέκι των εικαστικών τεχνών επί της οδού Λεονταρίου 5, στην Παλλήνη  -εκεί στεγάζεται ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Ανατολικής Αττικής- και η είσοδος είναι ελεύθερη  υπό μια προϋπόθεση: να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στα τηλ.  2130 888 859  5-8μ.μ. και 6951 93 97 65 όλες τις ώρες γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Η διάλεξη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 και ώρα 12. θα διαρκέσει 45 λεπτά και περιλαμβάνει πρακτικές ασκήσεις για να εντρυφήσετε στ΄ απόκρυφα μυστικά των χρωμάτων!