Συνελήφθη 52χρονος ως «ύποπτος αυτουργός» των πρόσφατων πέντε εμπρησμών στην περιοχή της Κάντζας Παλλήνης

Συνελήφθη άτομο 52 ετών, ρουμανικής υπηκοότητας ως «ύποπτος αυτουργός» των πρόσφατων εμπρησμών πέντε αυτοκινήτων στην περιοχή της Κάντζας. 

Η σύλληψη έγινε χθες λίγο μετά την ενημέρωση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής για άτομο που επιχείρησε να βάλει φωτιά με εύφλεκτη υγρή ύλη σε αυτοκίνητο εισαγγελικής λειτουργού πάλι στην περιοχή της Κάντζας.  

Ο συλληφθείς, αποφυλακίστηκε πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού μετά την έκτιση ποινής για εμπρησμούς και άλλα πλημμεληματικά αδικήματα, ζούσε σε παράπηγμα πλησίον του εργοστασίου Γαβαλά στην Κάντζα και σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, πρόκειται για «διαταραγμένη προσωπικότητα με εμμονική συμπεριφορά» και για το λόγο αυτό ένα χρονικό διάστημα της φυλάκισης του εκτίθηκε στο ψυχιατρικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Ο φερόμενος ως δράστης, είναι γνωστός φυσιογνωμικά σε μεγάλο αριθμό κατοίκων του οικισμού και μάλιστα είχε την υποστήριξη τους σε ένδυση και τρόφιμα.

Εκτιμάται ότι η γνωστοποίηση της σύλληψης του για τους εμπρησμούς των  πέντε αυτοκινήτων θα προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς από όσους τον γνώριζαν, δεδομένου ότι συχνά περιφερότανε άσκοπα στους δρόμους του οικισμού και κάθε άλλο παρά εμφάνιζε χαρακτηριστικά παραβατικού ατόμου.

Η προανάκριση διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώνεται στην απόπειρα εμπρησμού του αυτοκινήτου της εισαγγελικής λειτουργού προκειμένου να εξακριβωθεί αν γνώριζε σε ποιόν ανήκε το όχημα, οπότε, η υπόθεση προσλαμβάνει άλλο ενδιαφέρον ή ότι πρόκειται για «τυχαία επιλογή.»

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στην αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης και σε σένα νεολόγε για την αξιοπρεπή, σοβαρή παρουσίαση της. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά νοιώθω μια ανασφάλεια για την οικογένεια μου και για μένα στην Κάντζα. Ζω πολλά χρόνια στην περιοχή και η εγκληματικότητα εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Για την φύλαξη της πόλης από τα δύο οχήματα της εταιρείας που συνεργάζεται με το Δήμο με αμοιβή 1 εκατ. ευρώ, λυπάμαι αλλά θα το πω: χαμένα χρήματα. Δεν προσφέρουν τίποτε.

  2. Μα είναι δυνατόν ; Ένα εκ. Ευρώ για αστυνόμευση και συνεχίζει να αυξάνεται η εγκληματικότητα;

Comments are closed.