Εκδήλωση στην Παιανία για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία.Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου

Ενημερωτική εκδήλωση με αναφορά στην Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία συνδιοργανώνουν, η Οργάνωση Μελών Παιανίας-Γλυκών Νερών και η Νομαρχιακή Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής, την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ. ατην Παιανία (Ι. Μεταξά 21) 

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναλυθούν εμπειρίες και προβληματισμοί σχετικά με την κοινωνική οικονομία, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας σχετικά με την κοινωνική οικονομία, θα αναλυθούν πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη δεξιοτήτων όσων αφορά την έναρξη, την οργάνωση, την επικοινωνία, τον κοινωνικό αντίκτυπο και τις δυνατότητες εξέλιξης μιας Κοινωνικής – Συνεταιριστικής επιχείρησης, τόσο σε ελληνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των κοινωνικών επιχειρήσεων και των συνεταιρισμών εργαζομένων, το περιεχόμενο της κοινωνικής οικονομίας, τη συμβολή της στο οικονομικό οικοσύστημα και το οικονομικό και κοινωνικό όφελος που προσφέρει.

Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στις υποστηρικτικές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες από την Ειδική Γραμματεία Κ.ΑΛ.Ο. του Υπουργείου Εργασίας .

Οι διοργανωτές της ενδιαφέρουσας αυτής εκδήλωσης μερίμνησαν και για την εξ αποστάσεως συμμετοχή των πολιτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην εκδήλωση μέσω γραπτών μηνυμάτων από τη σελίδα “Eco Social Peanias” στο Facebook ή με τη χρήση SKYPE. Θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και λήψη απαντήσεων σε τρέχοντα χρόνο από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση.